Notícies

Miquel Noguer es reuneix amb la consellera Vilagrà i els presidents de les altres diputacions catalanes

Foto : Fotos: Generalitat de Catalunya

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, s'ha reunit aquest dimecres a la tarda amb la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, al Palau de la Generalitat. 

En la trobada, la primera d'aquest tipus amb la consellera Vilagrà, s'ha abordat la coordinació de l'acció dels ajuntaments de cada territori i s'han compartit estratègies i reptes comuns. Segons la consellera de la Presidència, «una interlocució honesta i directa entre institucions és fonamental davant dels reptes del país. Des del Govern, volem escoltar les administracions del territori i fer-les partícips de les decisions del país». 

El president de la Diputació de Girona ha subratllat «la importància d'aquestes trobades per teixir-hi consensos que repercuteixin en els nostres ajuntaments i, en conseqüència, en el territori i la ciutadania, i els beneficiïn». 

A la reunió, també hi han assistit el secretari d'Administracions Locals i de Relacions amb l'Aran, David Rodríguez, i la directora general d'Administració Local, Montserrat Fornells.