Notícies

Ofrena floral de la  Diputació de Girona a la tomba de Josep Irla a Sant Feliu de Guíxols

Foto : Fotògraf: M. Artalejo

Aquest matí, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, acompanyat del vicepresident primer, Pau Presas; la vicepresidenta tercera, Maria Puig; el diputat Quim Ayats, i el diputat i alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, han participat en la tradicional ofrena floral a la tomba del president de la Generalitat a l'exili Josep Irla, al cementiri de Sant Feliu de Guíxols.

La commemoració ha estat encapçalada enguany pel president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès; la consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, Gemma Geis; l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, i el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureido.

En l'acte d'ofrena floral davant la tomba del president Irla, el president de la Diputació, Miquel Noguer, ha destacat en el seu parlament: «Persones com el president Josep Irla van mantenir encesa l'esperança d'assolir la meta d'un futur millor per al nostre país. Ara ens toca a nosaltres, quan sigui, quan convingui, acabar la feina».