Notícies

Visita als terrenys del nou campus de salut de Girona

Foto : Visita als terrenys del nou campus de salut de Girona

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha assistit a la visita als terrenys del nou campus de salut de Girona, on es construirà el nou Hospital Universitari Doctor Josep Trueta

Hi ha assistit juntament amb el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, el vicepresident del Govern, Pere Aragonés, i la consellera de Salut, Alba Vergés

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha assistit aquest matí a la visita als terrenys on s'ubicarà el nou campus de salut de Girona, que ha estat organitzada per la Conselleria de Salut del Govern de la Generalitat de Catalunya.

L'acte ha comptat amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda de la Generalitat, Pere Aragonés, i la consellera de Salut del Govern de la Generalitat, Alba Vergés. També hi han assistit el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila; l'alcalde de Salt, Jordi Viñas; l'alcaldessa accidental de Girona, Maria Àngels Planas,i el director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, entre altres autoritats.

Salt acollirà el nou Hospital Universitari Doctor Josep Trueta, el qual se situarà al costat del Parc Hospitalari Martí i Julià, que inclou l'Hospital Santa Caterina. El nou hospital formarà part d'un gran campus sanitari que s'ubicarà entre els municipis de Salt i Girona, amb el qual es milloraran els dispositius assistencials del sistema públic de salut. Està previst que les obres del futur complex sanitari, on convergiran l'assistència mèdica, la recerca i la docència, comencin el 2025, i que es posi en marxa el 2028.