Notícies

Homenatge a Frederic Suñer, que va ser president de la Diputació de Girona

Foto : INSPAI. Centre de la Imatge de la Diputació de Girona. Fons Ruiz.

El Ple de la Diputació de Girona ha guardat avui un minut de silenci en memòria de Frederic Suñer i Casadevall, que va ser president de la corporació (1996-1999) i diputat provincial (1987-1996). A més de president de la Diputació de Girona, va ser alcalde de Palafrugell i també president de la Fundació Josep Pla. Frederic Suñer era farmacèutic de professió i va morir ahir a la nit als 87 anys, justament poques setmanes després del traspàs de la seva esposa, Anna Maria.

En un missatge al seu compte de Twitter, l'actual president de la Diputació, Miquel Noguer, ha recordat la figura de Frederic Suñer amb aquestes paraules:

«El llegat de Frederic Suñer sempre perviurà a la @DiputacioGirona. Com a diputat i com a president, va conjugar amb generositat i encert l'estima per Palafrugell i el conjunt de les comarques gironines amb un gran bagatge en l'àmbit polític, cultural i sanitari. Descansi en pau.»

El funeral en memòria de Frederic Suñer tindrà lloc demà, dimecres, a les 17 hores a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.