Notícies

Surt el Milfulls número 36, una edició molt especial

Foto : Surt el Milfulls número 36, una edició molt especial

El nou número de la revista Milfulls, la publicació quadrimestral dels mercats municipals de les comarques gironines que editen la Diputació de Girona i la Xarxa de Mercats Sedentaris, ja es pot consultar en línia. Aquesta edició de la revista, la número 36, és molt especial, atès que s'ha realitzat durant l'estat d'alarma decretat a causa de la pandèmia produïda pel SARS-CoV-2, més conegut com a COVID-19.

El Milfulls número 36, que veu la llum al mateix temps que es duen a terme les primeres passes del desconfinament, pretén ser un ancoratge de normalitat enfront de la inesperada situació d'emergència que s'està vivint. Al llarg de les seves vint-i-vuit pàgines, la revista continua posant a l'abast de tothom, i d'una manera visual i entretinguda, receptes que donen a conèixer els aliments del territori gironí.

Així mateix, en l'apartat «La Xarxa al dia», el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el vicepresident primer de l'ens supramunicipal, Pau Presas, han volgut fer un agraïment en nom de la institució als professionals de tot el sector agroalimentari, en especial als treballadors i paradistes dels nou mercats que formen part de la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona, per la seva labor essencial en aquesta crisi. El sector agroalimentari ha esdevingut imprescindible en aquest context, en el qual ha hagut d'intensificar la seva tasca per donar sortida a l'augment de la demanda i poder garantir, així, l'abastiment de tota la població.

L'objectiu del Milfulls és promoure els mercats municipals gironins, els seus productes i els seus protagonistes. Mitjançant aquesta revista, els lectors poden conèixer quins són els productes estrella de cada temporada i, alhora, recopilar receptes culinàries en les quals s'utilitzen aquests aliments.

La Diputació de Girona edita la revista Milfulls amb la finalitat de potenciar els mercats municipals gironins i promoure els productes de proximitat. La revista es pot trobar de forma gratuïta als nou mercats que pertanyen a la Xarxa de Mercats Municipals de Girona (Girona, Salt, Olot, Roses, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Portbou i Palafrugell) i  té una periodicitat trimestral (coincideix amb les quatre estacions de l'any).

Per a més informació sobre la revista podeu consultar: www.ddgi.cat/milfulls