Notícies

Les vies verdes de Girona i la ruta Pirinexus se sumen a la campanya «En pausa»

Foto : Les vies verdes de Girona i la ruta Pirinexus se sumen a la campanya «En pausa»

El Consorci Vies Verdes de Girona, ens adscrit de la Diputació de Girona, ha editat un vídeo amb imatges de les rutes que gestiona amb l'objectiu de donar suport a la campanya «En pausa», a favor que les persones es quedin a casa.

El vídeo, titulat Vies verdes i Pirinexus... en pausa, de quaranta-cinc segons de durada, mostra imatges aèries de diferents trams de les vies verdes de Girona i de la ruta pedalable Pirinexus buits, sense ciclistes ni senderistes que hi circulin. L'anunci insta els usuaris de les vies a quedar-se a casa i els dona un missatge d'optimisme assegurant-los que «tornarem a sortir, tornarem a passejar, tornarem a pedalar. Fem una pausa».

Aquesta microcàpsula audiovisual és el complement d'una campanya que el Consorci Vies Verdes de Girona du a terme a les xarxes socials amb les etiquetes #Viatgemdesdecasa i #Quedatacasa.

Poc temps després que s'iniciés el confinament per l'estat d'alarma decretat a causa de la crisi de la COVID-19, el Consorci va iniciar la campanya a les xarxes socials. Sota el lema #Viatgemdesdecasa, es convida els usuaris de les rutes de senderisme i cicloturisme, així com la població en general, a quedar-se a casa.

Les xarxes socials del Consorci (Facebook, Twitter i Instagram) ofereixen gairebé diàriament imatges de les rutes i els municipis que creuen, acompanyades d'anècdotes o curiositats de la seva història i patrimoni, entre d'altres.

Aquesta iniciativa se suma a la del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el qual du a terme una campanya de publicitat extraordinària per passar de la «pausa» del turisme a les comarques gironines motivada per la COVID-19, al «play», per redescobrir una destinació que està esperant rebre visitants tan aviat com es pugui.