Notícies

El vicepresident Pau Presas visita els municipis de Bellcaire, l’Escala i Torroella de Montgrí

Foto : El vicepresident Pau Presas visita els municipis de Bellcaire, l’Escala i Torroella de Montgrí


El vicepresident primer de la Diputació de Girona, Pau Presas, ha visitat els municipis de Bellcaire, l’Escala i Torroella de Montgrí, en el marc de les visites institucionals de l’ens supramunicipal arreu del territori.

A Bellcaire, Pau Presas s’ha reunit amb l’alcaldessa, Cecília Barnosell, a l’Ajuntament. Han repassat les afectacions produïdes pel temporal Glòria i han parlat sobre els serveis de la Diputació per ajudar els municipis, sobretot els més petits.

Pau Presas també ha visitat l’Escala, on s’ha trobat amb l’alcalde, Víctor Puga. La reunió també s’ha centrat en els problemes causats pel temporal Glòria. Han parlat de com s’han de coordinar totes les administracions per fer front als desperfectes del temporal.

A Torroella, el vicepresident s’ha reunit amb l’alcalde, Jordi Colomí. La trobada ha servit per repassar també els desperfectes del temporal. Han parlat de com s’ha de gestionar la neteja de la Gola del Ter, per retirar-ne les canyes, les branques i els arbres arrossegats pel riu.