Notícies

El president, Miquel Noguer, i el vicepresident, Pau Presas, visiten diferents zones afectades pel temporal al territori

Foto : El president, Miquel Noguer, i el vicepresident, Pau Presas, visiten diferents zones afectades pel temporal al territ

 

Visiten els municipis d’Anglès, Osor, Susqueda, Crespià, Vilademuls, Riells, Hostalric i Massanes acompanyats dels alcaldes

 

El president, Miquel Noguer, i el vicepresident Pau Presas visiten Osor, Anglès, Susqueda, Crespià i Vilademuls per tal de valorar in situ els efectes del temporal Glòria.

El president i el vicepresident de la Diputació de Girona fan, aquests dies, una ronda de visites als diferents municipis afectats.

Miquel Noguer també ha mantingut contacte telefònic amb els presidents dels consell comarcals per tal de valorar les afectacions ocasionades.

Així mateix està en contacte permanent amb el delegat de la Generalitat a Girona.

En els diferents contactes als diferents municipis ha recordat que és necessari extremar la prudència i estar atents als missatges i les indicacions dels canals oficials. Així mateix, ha demanat que se supervisin les zones inundables en funció de les previsions meteorològiques i de les informacions de l’Agència Catalana de l’Aigua.

El president també ha manifestat que, atesa la situació de risc que encara es manté, continua vigent la restricció de l’activitat a l'aire lliure en el medi natural en les comarques de l’Alt i el Baix Empordà, el Gironès, la Selva, el Pla de l’Estany i la conca de la Tordera.