Notícies

Reconeixement a cinc entitats gironines en la 23a Festa de l’Esport Català

Foto : Fotògraf: Eddy Kelele

La UE Figueres, l’FC Cellera, la UE Campdevànol, el CE Llançà i el GEiEG han rebut un diploma com a entitats esportives centenàries
 
El president de la Diputació, Miquel Noguer, ha assistit a l’acte, que ha tingut lloc aquest dimarts al vespre al CaixaForum de Barcelona

 

La UE Figueres, l’FC Cellera, la UE Campdevànol, el CE Llançà i el GEiEG han rebut un reconeixement en la vint-i-tresena edició de la Festa de l’Esport Català, que ha tingut lloc al CaixaForum de Barcelona aquest dimarts al vespre. Les cinc entitats gironines han estat guardonades amb un diploma acreditatiu per haver-se convertit durant el 2019 en entitats esportives centenàries. A l’acte, hi ha assistit el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, que ha felicitat els representants dels clubs premiats i els ha encoratjat a continuar treballant com fins ara. 

La Festa de l’Esport Català, que organitza la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el diari Sport i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, s’ha convertit en una cita ineludible per a esportistes i entitats, i s’hi premien els millors esportistes catalans de l’any en diferents categories. Enguany, la nedadora artística Ona Carbonell i els motociclistes Marc i Àlex Márquez han estat escollits els millors del 2019. També han estat premiats, entre d’altres, Sergi Bruguera (tennis) com a millor entrenador i l’exfutbolista Carles Puyol com a esportista llegendari. 

En la imatge de portada, i d’esquerra a dreta: David Resplandí, president de la Comissió Centenària de la UE Campdevànol; Jordi Recasens, president de l’FC Cellera; Narcís Bardalet, president de la UE Figueres; Francesc Cayuela, president del GEiEG; Meritxell Budó, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya; Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona; Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol, i Kenneth Joan, director esportiu de la UE Llançà.