Notícies

Concert de Nadal del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona

Foto : Fotografies: CMG

 

El vicepresident Albert Piñeira assisteix al concert, en què han participat les formacions musicals del Conservatori i el Cor de Cambra

El Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona ha organitzat aquest diumenge al migdia el seu Concert de Nadal a la sala Xavier Montsalvatge de l’Auditori de Girona.


El concert ha estat protagonitzat per les diverses formacions instrumentals i corals del Conservatori i el Cor de Cambra de la Diputació.


La benvinguda a l’acte ha anat a càrrec d’Anna Cassú, directora acadèmica del Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona. Tot seguit hi ha intervingut Marta Morera, directora del Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona. I ha conclòs els parlaments Albert Piñeira, vicepresident segon de la Diputació de Girona.


En la seva intervenció, el vicepresident Piñeira ha destacat que «des de la Diputació de Girona continuarem donant servei a aquest organisme per fer arribar la música al màxim nombre de persones possible i per contribuir perquè formi part de l’educació dels nostres joves. Ells són el futur i ben segur que, amb l’ajuda de la música, faran que sigui molt millor».