Notícies

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, al desè aniversari del Lloret Convention Bureau

Foto : El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, al desè aniversari del Lloret Convention Bureau
Aquest vespre, a la Sala Hemingway del Gran Hotel Monterrey, de Lloret de Mar, ha tingut lloc l'acte de commemoració del desè aniversari del Lloret Convention Bureau. A l'acte hi ha participat Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar i vicepresident primer del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que ha estat acompanyat per la presidenta de l'Associació Lloret Congressos, Rosa Maria Masó.

El Lloret Convention Bureau és una divisió de Lloret Turisme, creada amb la participació d'empreses del sector privat directament relacionades amb el segment del turisme de negocis. Es tracta d'una entitat pionera en el sector i una peça clau en el Pla de Reconversió Turística de Lloret de Mar, en el qual col·labora la Diputació de Girona a través del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

El seu principal objectiu és la promoció de Lloret de Mar com a destinació destacada a la Costa Brava per a la realització d'esdeveniments, reunions, congressos, convencions i viatges d'incentiu. L'any 2018, el municipi va acollir 130 esdeveniments i va reunir 25.000 delegats.