Notícies

L'oferta de golf de la Costa Brava es promociona a la principal fira professional de golf internacional, la IGTM

Foto : Fotògraf: PTCBG

L'oferta de golf de la Costa Brava es promociona en la 22a edició de la fira més important de golf mundial, la IGTM, que se celebra a Marràqueix, Marroc, des l'espai promocional de Catalunya i a través d'una presentació específica, Costa Brava Golf Dinner, adreçada a un centenar d'operadors turístics i periodistes internacionals.

Segons l'Associació de Camps de Golf Costa Brava Girona la demarcació de Girona ha rebut en el darrer any més de 200.000 jugadors de golf, la majoria procedents de França i Regne Unit.

Del 14 al 17 d'octubre, el Club de Màrqueting de Golf de la Costa Brava, gestionat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, acompanyat per vuit camps, clubs i diverses empreses de les comarques gironines, participa des de l'estand de Catalunya a la fira sectorial International Golf Travel Market, IGTM, que té lloc a la ciutat marroquina de Marràqueix.

La IGTM, que enguany celebra la seva 22a edició amb diversos actes commemoratius, és la fira professional més important del sector del golf a escala mundial, i reuneix 1.300 professionals del sector provinents d'una seixantena de països.

En el decurs de quatre dies es porten a terme jornades de treball entre professionals del sector per crear noves oportunitats de negoci i estar al dia de les tendències del sector. Així, des de l'estand promocional, els representants del Patronat de Turisme tenen programades trenta-vuit d'entrevistes amb operadors turístics de països com Regne Unit, Alemanya, França i Països Nòrdics.

Ahir, dijous, 16 d'octubre, i des de fa set edicions i dins del marc de la IGTM, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar l'esdeveniment "Costa Brava Golf Dinner", que consisteix en una presentació i un àpat gastronòmic adreçats a un centenar d'operadors turístics i periodistes internacionals especialitzats en golf. Enguany, es va projectar en primícia el nou vídeo promocional Costa Brava, by part of the story i es va comptar amb la participació de Jordi Masquef, vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Alhora, va comptar amb la participació de representants gironins d'empreses com ara PGA Catalunya Resort, Empordà Golf & Double Tree Hilton Resort, Golf d'Aro Masnou, Golf de Pals & La Costa Beach & Golf Resort, Hotel Peralada & Wine Spa Golf, Torremirona Relais, Golf & Spa, Parkhotel San Jorge i Costa Brava Golf Breaks, amb la finalitat d'establir relacions comercials amb els operadors.

L'àpat va ser elaborat pels cuiners Josep Maria Portas, del restaurant Sa Cova, de Platja d'Aro, i Xavier Madrona, del restaurant Godard, de s'Agaró, membres del col·lectiu Cuina de l'Empordanet. Va ser maridat amb vins de la Ruta del Vi DO Empordà i per l'empresa Cocktail Time.