Notícies

Trobada anual de les ADF de la comarca de la Selva a Sant Feliu de Buixalleu

Foto : Autoria: Aj Sant Feliu de Buixalleu

El diputat Jordi Camps hi ha assistit en representació de la Diputació

Les agrupacions de defensa forestal (ADF) de la comarca de la Selva es van reunir dissabte a Sant Feliu de Buixalleu per valorar la corresponent campanya d'estiu.

A la reunió de treball hi van assistir mossos d'esquadra, agents rurals, bombers i agrupacions de defensa forestal (ADF) de la comarca de la Selva formades per propietaris forestals, ajuntaments dels diferents municipis de la zona, associacions professionals agràries, associacions de defensa de la natura, voluntaris i altres entitats municipals.

El diputat Jordi Camps, en representació de la Diputació de Girona, va destacar que «la Diputació de Girona és una administració que col·labora activament amb les diferents agrupacions de defensa forestal». I va afegir que aquesta institució «té una línia de subvencions destinades a les ADF per a actuacions en matèria forestal i de prevenció d'incendis forestals». Els destinataris d'aquesta línia de subvencions va dir Jordi Camps dirigint-se als presents «sou les ADF i les associacions i federacions d'agrupacions de defensa forestal de la província de Girona que estiguin constituïdes legalment i inscrites al registre corresponent».

Les ADF de la comarca de la Selva són:
ADF Guilleries-Montseny (que engloba els municipis de Sant Feliu de Buixalleu, Arbúcies, Osor i Sant Hilari Sacalm), ADF Riells-Breda, ADF Hostalric, ADF Massanes, ADF Fogars de la Selva, ADF Cadiretes Montbarbat (que engloba els municipis de Tossa, Vidreres, Caldes i Maçanet de la Selva), ADF Farners Argimon (que engloba Sils, Vilobí, Santa Coloma de Farners i Riudarenes)