Notícies

9a Jornada Formativa per a Delegats de l'Associació de Donants de Sang

Foto : 9a Jornada Formativa per a Delegats de l'Associació de Donants de Sang

La presidenta delegada de Dipsalut, Maria Puig, ha assistit a l'acte d'enguany

Aquest dissabte l'Associació de Donants de Sang de Girona ha organitzat la 9a Jornada Formativa per a Delegats. L'acte ha tingut lloc a l'auditori de l'edifici Narcís Montoriol del Parc Científic de Girona. L'objectiu ha estat informar i formar sobre diversos temes relacionats amb la salut i considerats d'interès general.

La nova edició de la jornada ha comptat amb dues ponències especialistes. El director d'R+D+I del Banc de Sang i Teixits, Joan García, ha parlat sobre la recerca de les transfusions a la medicina regenerativa. També s'ha tractat la solidaritat i la justícia de les donacions de sang i mediació, a càrrec del president d'honor de la Societat Catalana de Mediació en Salut, Francesc José María.

Aquesta jornada és la novena que organitza l'Associació de Donants de Sang, les quals ja s'han convertit en un espai de reflexió i anàlisi per promoure l'hàbit saludable de donar sang a la societat. Dipsalut col·labora amb l'Associació de Donants de Sang de Girona amb suport econòmic i divulgatiu.