Notícies

El president de la Diputació es reuneix amb el Consell d'Alcaldes del Pla de l'Estany

Foto : Foto:CC Pla Estany

El Consell d'Alcaldes està integrat pels alcaldes dels onze municipis de la comarca i pel president del Consell Comarcal

Durant la reunió s'han tractat temes que preocupen els habitants de la comarca, amb l'objectiu de conèixer de primera mà les necessitats del territori i així poder-hi donar resposta des de la Diputació de Girona.


El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, s'ha reunit aquest matí amb el Consell d'Alcaldes del Pla de l'Estany i la diputada Teresa Brunsó, a la seu del Consell Comarcal.

Durant la trobada s'han tractat temes que fan referència als municipis de la comarca del Pla de l'Estany.

El president Miquel Noguer ha remarcat que «la voluntat de la Diputació de Girona és seguir ajudant els ajuntaments i que aquests ajuts reverteixin en la ciutadania».


Composició del Consell d'Alcaldes del Pla de l'Estany:

Miquel Noguer, alcalde de Banyoles; Josep Jordi, alcalde de Camós; Salvador Coll, alcalde de Cornellà del Terri; Francesc Xavier Quer, alcalde de Crespià; David Juan, alcalde d'Esponellà; Joan Estarriola, alcalde de Fontcoberta; Jordi Xargay, alcalde de Palol de Revardit; Francesc Castañer, alcalde de Porqueres; Josep Oriol Serrà, alcalde de Sant Miquel de Campmajor; Josep Antoni Ramon, alcalde de Serinyà; Àlex Terés, alcalde de Vilademuls.