Notícies

Aigua Vilajuïga celebra 115 anys d'història amb la inauguració oficial de les seves noves instal·lacions

Foto : Fotos: Grífols

El president Miquel Noguer i el vicepresident Pau Presas assisteixen en aquest esdeveniment

Jordi Roca desvela les primeres postres inspirades en aquesta aigua única al món
Aigua Vilajuïga ha celebrat 115 anys amb la inauguració oficial de les seves noves instal·lacions. En l'acte, hi han assistit el president i els consellers delegats de Grifols, acompanyats d'autoritats com Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona; Pau Presas, vicepresident de la Diputació de Girona; Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Comerç de Girona; Jaume Guàrdia, vicepresident de la Cambra de Comerç de Girona; Agnès Lladó, alcaldessa de Figueres, i Francesc Xavier Llorente Cabratosa, alcalde de Vilajuïga, entre altres autoritats.

Durant la celebració, Jordi Roca, d'El Celler de Can Roca, ha desvelat les primeres postres inspirades en aquesta aigua.

Després de l'acte i de la visita a les instal·lacions (a la planta embotelladora i a la Casa del Senyor Ramon, on hi ha un museu), s'ha ofert un còctel-dinar als assistents, a càrrec del col·lectiu La Cuina del Vent, en què han pogut tastar les primeres postres dedicades als 115 anys d'Aigua Vilajuïga. Les postres, elaborades pel mateix Jordi Roca amb aquesta aigua, tenen una base de fruita aquosa i flors blanques, com a símbol de renaixement.