Notícies

El diputat Joaquim Ayats participa en la presentació de la MIFASFest

Foto : El diputat Joaquim Ayats participa en la presentació de la MIFASFest
Aquest matí, a les escales de la catedral de Girona, ha tingut lloc la presentació dels actes de la celebració del 40è aniversari de l'Associació MIFAS. Hi ha participat Joaquim Ayats, diputat de la Diputació de Girona, que ha estat acompanyat per Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, i per Albert Carbonell, president de MIFAS.

L'acte central de la commemoració serà la MIFASFest, que es durà a terme el proper divendres 27 de setembre a la Copa de Girona, un espai d'una gran amplitud i accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. L'esdeveniment consistirà en un conjunt de concerts i actuacions oberts a tothom, que a més de commemorar aquestes quatre dècades de labor de l'Associació, pretenen que tots els habitants de Girona, i de la demarcació en general, es facin ressò de la seva tasca i dels seus objectius.

Hi haurà diverses actuacions, entre les quals, la de President Xai, un espectacle de foc dels Diables de l'Onyar i el concert de l'Orquestra DiVersiones. El conductor de l'acte serà Rafel Faixedas, un dels membres fundadors de Teatre de Guerrilla. A més, tindrà lloc una cercavila a càrrec dels Diables de l'Onyar i hi haurà una zona de restauració amb furgoteques (food trucks). Per a aquest esdeveniment s'ha dissenyat un got corporatiu els beneficis del qual es destinaran directament al 40è aniversari de MIFAS.

L'Associació MIFAS treballa des del 1979 per la defensa dels drets i per la plena integració social i laboral de les persones amb diversitat funcional. Quatre dècades de trajectòria professional, humana i social, que l'han dut a ser un referent del col·lectiu a Catalunya, amb més de 5.000 persones associades.

El seu objectiu és que les persones d'aquest col·lectiu s'insereixin en el teixit social que els envolta, que puguin assolir la promoció personal, la independència econòmica i, en definitiva, la millora de la seva qualitat de vida.