Notícies

Miquel Noguer assisteix a la final de la Copa Catalunya Absoluta Femenina a Palamós

Foto : Miquel Noguer assisteix a la final de la Copa Catalunya Absoluta Femenina a Palamós
Aquest vespre, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha assistit a la final de la Copa Catalunya Absoluta Femenina, que ha tingut lloc a l'Estadi Municipal de Futbol Palamós - Costa Brava. El president ha estat acompanyat per Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya; Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya; Maria Puig, alcaldessa accidental de Palamós i vicepresidenta tercera de la Diputació de Girona; i Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol, entre d'altres. El trofeu se l'ha endut finalment el FC Barcelona, que ha guanyat al seu rival, el RCD Espanyol, per 4 a 0.

Aquesta final es troba emmarcada dins de la Copa Catalunya Absoluta Femenina i Amateur Masculina que organitza anualment la Federació Catalana de Futbol. Es tracta d'un dels primers títols que es disputen cada temporada; d'aquesta manera es posa en relleu l'estat dels diversos equips que hi participen després de les seves respectives pretemporades.

Aquest és el primer any que la competició se celebra a les comarques gironines, fet de gran importància especialment per als aficionats a aquest esport i per als jugadors i jugadores dels diversos clubs de la demarcació, els quals han pogut gaudir en el seu propi territori de futbol de primer nivell i qualitat. En l'edició passada, l'any 2018, les dues copes es varen disputar a Tàrrega, municipi de la demarcació de Lleida.

Previ a aquest partit, s'ha disputat al mateix estadi la fase final de la Copa Catalunya Amateur, que ha tingut lloc entre els equips FC Cubelles i FC Parets. Aquest últim equip ha resultat vencedor de la final amateur.