Notícies

Visita oficial a la Jonquera, Maçanet de Cabrenys i Sant Llorenç de la Muga 

Foto : Autor: M. Millan
El vicepresident primer de la Diputació de Girona, Pau Presas, acompanyat de la diputada de Medi Ambient, Anna Barnadas, ha fet una visita als municipis de la Jonquera, Maçanet de Cabrenys i Sant Llorenç de la Muga per tal de conèixer l'estat de la implementació de les mesures de prevenció d'incendis: les franges de protecció... i com evoluciona la recuperació dels espais cremats en l'incendi del 2012, i per donar a conèixer els serveis de Cooperació Local als responsables municipals.

La intenció de les visites és conèixer de primera mà les necessitats del territori, amb la finalitat que la Diputació de Girona hi pugui donar resposta.

A la Jonquera, l'alcaldessa, Sònia Martínez, ha rebut Presas i Barnadas a l'ajuntament, on han fet una reunió de treball i han parlat de les diferents línies d'ajuts sobre incendis.

A Maçanet de Cabrenys, acompanyats per l'alcaldessa, Mercè Bosch, s'han reunit per tractar la revalorització del municipi, no solament des de la vessant del turisme sinó mitjançant la gestió forestal. També han conegut la manera com Maçanet vol atreure turisme tranquil amb els boscos del silenci.

I a Sant Llorenç de la Muga, s'han reunit amb la nova alcaldessa del municipi, Montserrat Brugués, per tal de donar a conèixer el catàleg de serveis de la corporació en matèria de cooperació local.