Notícies

Miquel Noguer assisteix a la constitució del nou plenari de la Cambra de Comerç de Girona

Foto : Miquel Noguer assisteix a la constitució del nou plenari de la Cambra de Comerç de Girona
El nou president de la Cambra, Jaume Fàbrega, s'ha presentat amb una candidatura de consens

Aquest divendres s'ha constituït el nou plenari de la Cambra de Comerç de Girona després d'haver-se proclamat electes els 45 nous membres del Ple: 30 per sufragi, 10 de major aportació i 5 a proposta de les organitzacions empresarials.

L'acte ha tingut lloc a la sala d'actes de la Cambra de Comerç; hi ha assistit, entre altres autoritats, Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona en funcions, i ha estat presidit per la secretària general d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Marta Felip.

El ple de constitució de la nova Cambra de Comerç de Girona s'ha fet una setmana més tard que els altres dos plens del territori (a Palamós i Sant Feliu de Guíxols), on també hi ha hagut relleu a la presidència.

Domènec Espadalé ha estat substituït en el càrrec pel fins ara vicepresident segon, Jaume Fàbrega, que s'ha presentat amb una candidatura de consens.

De Jaume Fàbrega, Espadalé n'ha destacat sobretot el bagatge en temes de formació_sobretot, amb els cicles de formació professional i la necessitat de vincular els estudis amb les demandes empresarials.

Miquel Noguer ha felicitat al nou president de la Cambra, Jaume Fàbrega: «Molts encerts al capdavant de la Cambra de Girona. I ha donat els millors desitjos també per a Domènec Espadalé: «Gràcies per aquests tretze anys de presidència».