Notícies

Els Jocs Emporion 2019 arriben als 4.078 participants, malgrat la suspensió d'activitats per la pluja

Foto : Els Jocs Emporion 2019 arriben als 4.078 participants, malgrat la suspensió d'activitats per la pluja

·    Enguany han tingut lloc a les comarques de la Cerdanya, la Garrotxa i el Ripollès
·    S'han realitzat 17 de les 21 activitats programades



Més de 4.000 persones, la gran majoria escolars, han participat de divendres a  diumenge als Jocs Emporion, un esdeveniment impulsat per la Diputació de Girona i la
Representació Territorial de l'Esport de la Generalitat a Girona. La coordinació tècnica d'aquesta sisena edició ha anat a càrrec del Consell Esportiu del Ripollès, i els consells esportius de la Cerdanya i la Garrotxa hi han col·laborat com a organitzadors i amfitrions. Així mateix, han comptat, novament, amb la col·laboració de la resta de consells esportius de les comarques de Girona i amb el suport i la col·laboració dels ajuntaments dels municipis on s'han realitzat les proves.

Aquest 2019 és el sisè any que se celebren els Jocs Esportius Escolars Emporion. Una fita que ha permès que els nens i nenes de tota la província de Girona tinguin un contacte lúdic i també competitiu amb els diferents esports que es poden practicar com a activitat extraescolar.

Malgrat que ha estat una edició marcada per canvis constants de darrera hora, per la previsió de pluja generalitzada, s'han aconseguit realitzar 17 de les 21 activitats programades.

Les activitats suspeses han estat la trobada d'hoquei patins, per manca d'equips; la trobada atlètica escolar, la final territorial de futbol 7, benjamina i prebenjamina, per la previsió de pluja generalitzada, que desaconsellava realitzar l'activitat atesa l'edat dels participants, d'entre 6 i 8 anys.

Els Jocs Emporion 2019 s'han celebrat als municipis d'Alp, Campdevànol, Camprodon, Llanars, Olot, Puigcerdà, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i també a Banyoles.

Segons els organitzadors, malgrat les activitats suspeses i la dispersió de les seus, així com la llunyania geogràfica entre elles en alguns casos, es calcula que hi han participat un total de 4.078 persones des de la Gala Valors del passat 3 de maig fins a la final territorial de gimnàstica rítmica de Ripoll.

Documentació