Notícies

Fermí Santamaria assisteix a la cinquena edició dels premis Bonart

Foto : Fermí Santamaria assisteix a la cinquena edició dels premis Bonart
Aquest dijous al vespre, el vicepresident primer de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria, ha assistit a la Nit dels Premis Bonart, que ha tingut lloc a l'Auditori de Girona. Enguany la gala ha tingut un caire especial per la coincidència de la cinquena edició dels premis Bonart amb els vint anys de l'edició de la revista que du el mateix nom.

Al llarg de la nit s'han lliurat vint guardons, nombre amb què s'han volgut commemorar els vint anys de la revista Bonart, publicada per primer cop el 19 de novembre del 1999. La Nit dels Premis Bonart ha estat una vetllada artística, presentada pel periodista Josep Puigbó i la periodista i cantant Clara Sánchez-Castro, en què han actuat, entre d'altres, la pianista Maria Canals, la Coral Sol Ixent de Fornells de la Selva i la parella de ball formada per Laia Pujolràs i Pere Planas.

Amb motiu d'aquesta commemoració, aquest 2019 el Grup Bonart editarà un llibre sobre la història de la revista i també prepara una exposició itinerant amb les 188 portades de la revista.

Bonart és una iniciativa conjunta de l'artista i col·leccionista Anna Maria Camps i del crític d'art i gestor cultural Ricard Planas, que difon l'art dels Països Catalans arreu del món. Consolidada com la revista amb més antiguitat en el món de les arts visuals i plàstiques a Catalunya, Bonart ha marcat època i pretén seguir-ho fent amb els nous objectius per aquest any 2019: l'obertura d'una nova seu a Barcelona, la creació d'un nou web o la posada en funcionament de Bonart.TV.

Documentació

dossier premsa 17/05/2019