Notícies

La programació del Pati Cultural segueix endavant i la música moderna deixa pas a la música infantil amb Jordi i Oriol Tonietti

Foto : La programació del Pati Cultural segueix endavant i la música moderna deixa pas a la música infantil amb Jordi i Oriol T
El Pati Cultural ja ha sobrepassat la meitat de les actuacions programades en aquesta edició i pot fer un bon balanç de la tònica que ha portat fins ara. Amb una puntualitat quasi perfecta, els espectacles que han conformat el Pati han pogut dur a terme les seves representacions cada dia davant una gran afluència de públic.

A més a més, hem de tenir present que enguany s'ha incorporat al Pati Cultural la novetat d'obrir-se a la programació familiar gràcies a la participació de la Fundació Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, dins la qual s'inclou l'actuació de demà, a càrrec de Jordi i Oriol Tonietti.

Avui, dijous 16 de maig, és el torn de La Moderna Big Band de l'Escola de Música Moderna, que oferirà un concert trepidant, amb un repertori que englobarà des de clàssics del jazz («Solitude», «Cute», «New York») fins a temes provinents de la música moderna adaptats per a la formació de big band («Last dance», «Knock on wood», «The Flintstones»...).

Demà divendres, com cada dia a les 18.00 h, serà el torn de Jordi i Oriol Tonietti, un concert participatiu amb cançons pròpies i populars.

La resta d'actuacions del Pati seran a càrrec dels alumnes d'El Galliner, de l'Esbart Marboleny i de la companyia Moi Jordana, la darrera proposta d'espectacle que presenta la Fundació Xarxa d'Espectacles Infantil i Juvenil de Catalunya.