Notícies

IV Gala Valors en acció: premis a l'esport en positiu

Foto : Autoria: M. Millan
Aquest divendres ha tingut lloc a l'Auditori de Girona la IV Gala Valors en reconeixement als equips i als esportistes que en les seves participacions a les activitats organitzades pels consells esportius han destacat pel seu joc net.

Han assistit a aquest acte, Carles Salgas, diputat d'Esports de la Diputació de Girona; Josep Pujols, representant territorial de la secretaria general Esport i de l'activitat física; Miquel Rovira, president  del Consell Esportiu del Ripollès; així com representats dels consells esportius de les comarques gironines i els i les esportistes.

Durant l'acte s'ha escenificat l'entrega de bandera Jocs Emporion del Consell esportiu del Gironès als consells esportius del Ripollès, Garrotxa i Cerdanya.

La Gala Valors en Acció, que s'emmarca dins el programa «Valors en acció - L'esport en positiu», que té per objectiu agrupar totes les accions que tenen com a finalitat principal sensibilitzar i conscienciar els esportistes, els tècnics, les famílies, els directius i els tutors de joc de la importància d'un comportament cívic en un ambient esportiu.

Els Jocs Emporion se celebraran el propers 17, 18 i 19 de maig a la Cerdanya, Garrotxa i Ripollès, concretament als municipis d'Alp, Besalú, Campdevànol, Camprodon, Llanars, Olot, Puigcerdà, Ribes de Freser, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses.

Documentació