Notícies

S'inaugura el Shopp Out de primavera, quatre dies de mercat solidari

Foto : S'inaugura el Shopp Out de primavera, quatre dies de mercat solidari
La 13a edició del shopping social se celebrarà entre dijous i diumenge a Girona amb 45 marques participants

Avui s'ha obert la 13a edició del Shopp Out amb la presència de la vicepresidenta de la Diputació de Girona, M. Àngels Planas; l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; Jaume Fàbrega, representant de la Cambra de Comerç de Girona; i Pepita Perich, directora gerent del Grup Fundació Ramón Noguera.

El Shopp Out va començar el juliol de 2013 en unes instal·lacions de 200m² on es van situar les primeres marques que van decidir apostar per la iniciativa social. Després d'uns anys amb una bona acollida de públic, l'esdeveniment ha crescut fins a consolidar dues edicions anuals, que se celebren a la primavera i a la tardor. El nombre de marques que hi participen fa anys que ronda la quarantena i l'espai expositiu, els 4.000m² .

La Fundació Ramon Noguera està especialitzada en la creació i gestió de centres i serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual i a infants amb trastorns del desenvolupament. Atén més de 1.000 persones al llarg de l'any i n'ocupa més de 400, entre les quals 200 amb discapacitat. Pepita Perich, directora gerent del Grup Fundació Ramon Noguera, considera que «aquest esdeveniment fa visible l'entitat i la capacitat de les persones de la Fundació i destaca el compromís de les marques participants».