Notícies

L'edició del 2020 del Festival Internacional de Circ Elefant d'Or tindrà lloc del 13 al 18 de febrer

Foto : L'edició del 2020 del Festival Internacional de Circ Elefant d'Or tindrà lloc del 13 al 18 de febrer
Serà el tercer any que la ciutat aculli l'esdeveniment circense

Una de les principals novetats serà l'estrena d'un envelat de 360 graus que permetrà la visibilitat total des de qualsevol punt

Aquest matí, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha assistit a la presentació de la novena edició del Festival Internacional de Circ Elefant d'Or, que s'esdevindrà l'any 2020, juntament amb l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas i el director del festival, Genís Matabosch.

Igual que en anys anteriors, les actuacions es dividiran en dos espectacles de selecció, anomenats Blau i Vermell. El Festival s'inaugurarà el dijous 13 de febrer a les 20.30 h i es clourà amb la gala final (Espectacle Or) el dimarts 18 de febrer a les 20.15 h. El dilluns 17 de febrer serà el dia de l'espectador, i hi haurà dues sessions, a les 17.30 h i a les 21 h. L'edició del 2019 del Festival Internacional del Circ va tancar amb la xifra rècord de 33.297 espectadors.

Aquest Festival és un esdeveniment molt favorable per a la ciutat i el conjunt de les comarques gironines, ja que, com s'ha demostrat al llarg de les edicions passades, afegeix valor a la destinació com a pol cultural i ajuda a projectar les marques Girona i Costa Brava arreu del món. I, tal com s'ha destacat a la presentació de l'esdeveniment, el fet que aquest impuls tingui lloc durant el mes de febrer ajuda a desestacionalitzar el turisme del territori. En comprar les entrades per als espectacles per a l'any vinent al web del circ, es pot obtenir més informació.