Notícies

Miquel Noguer parla a la SER de la candidatura de la Costa Brava com a Reserva de la Biosfera

Foto : Miquel Noguer parla a la SER de la candidatura de la Costa Brava com a Reserva de la Biosfera
El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme de la Costa Brava, Miquel Noguer, ha participat aquest matí a l'espai radiofònic Aquí Cuní (SER Catalunya), amb motiu de l'especial que aquest programa, dirigit per Josep Cuní, ha dedicat a la candidatura de la Costa Brava com a Reserva de la Biosfera.

Durant la seva intervenció, Miquel Noguer ha destacat que és molt important que institucions, entitats i ciutadania actuïn de manera conjunta per aconseguir que la Costa Brava obtingui aquest segell de qualitat que atorga la UNESCO. «Des de la Diputació estem treballant en aquesta direcció», ha manifestat« el president. I ha afegit: «Cal que tots els agents implicats adoptem el compromís d'actuar amb criteris de sostenibilitat i equilibri a casa nostra.»

La candidatura de la Costa Brava com a Reserva de la Biosfera inclou un total de 116 municipis de les comarques gironines, 2.400 km² terrestres i 4.200 km² marins. El segon semestre de l'any 2020 es formalitzarà la presentació de la candidatura a la UNESCO, i la resolució de la candidatura elegida entre totes les presentades es farà pública el primer semestre del 2021.