Notícies

L'experiència sensorial TastEmotion presenta l'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a Holanda

Foto : L'experiència sensorial TastEmotion presenta l'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a Holanda
D'acord amb el Pla d'Accions 2019 del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, i seguint amb l'estratègia d'exportar la innovadora acció promocional a capitals de països emissors de turisme per a les destinacions gironines, els dies 27 i 28 de març, la ciutat d'Amsterdam ha acollit el vuitè cicle de representacions TastEmotion, dirigit a periodistes de turisme i agents de viatges d'agències especialitzades en enogastronomia, i a agències organitzadores d'esdeveniments de turisme de negocis i vacances de luxe.

En el decurs de dos dies i de quatre sessions participaran fins a seixanta professionals dels sector de les agències de viatge i dels mitjans de comunicació. Entre els assistents hi ha agents de viatge d'agències majoristes i minoristes com ara  The Travel Club, Zoover, Travix, Personal Touch Travel, Travel Counsellors NL, Face2C, Bebsy, TUI Nederland, Alpha Reizen, Travel2C, BV Leiden, Style2Events i Rai Adams, entre d'altres,  a més de set influencers i l'editor en cap de la revista Ron Reizen Magazine.

Ahir, dimecres, 27 de març al migdia, va tenir lloc la presentació TastEmotion de l'oferta multiproducte de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i al vespre la presentació de l'oferta enogastronòmica. A la jornada d'avui dijous, al migdia, es promocionen les activitats i serveis d'alta gamma i exclusius de les comarques gironines, i al vespre, es presentarà l'oferta de turisme de negocis, congressos, convencions i incentius per part del Costa Brava Girona Convention Bureau.

Les sessions han comptat amb la presència d'Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i amb la participació de representats d'entitats i empreses turístiques gironines, com ara Lloret Turisme, Lloret Convention Bureau, Hotel Santa Marta, Peralada Resort, Empuriabrava Turisme, Girona Food Tours i Alàbriga Hotel & Home Suites.


L'acció promocional TastEmotion és una representació audiovisual i sensorial per presentar la Costa Brava i el Pirineu de Girona, que es va iniciar el 2018, mitjançant un videomapatge (mapping) i un àpat elaborat pel xef del restaurant Casamar, Quim Casellas, amb una estrella Michelin.

Properament l'acció TastEmotion es desplegarà a Estocolm, els dies 10 i 11 d'Abril