Notícies

El Ral·li Costa Brava torna a Girona els propers 15 i 16 de març

Foto : Autoria: M. Millan
Aquest matí ha tingut lloc la presentació del 67è Ral·li Moritz Costa Brava al pont de Pedra de Girona. Hi han assistit el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; el delegat territorial de l'Esport a Girona, Josep Pujols; l'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, i el president del Club RallyClassics i director del Ral·li Moritz Costa Brava, Àlex Romaní. Aquesta prova es disputarà els dies 15 i 16 de març.

El Ral·li Moritz Costa Brava és el més antic d'Espanya. Puntua per al Campionat Europeu de Ral·lis Històrics i cada any reuneix més de 150 equips de tot el món, amb vehicles de les millors èpoques d'aquest campionat. Està considerat com el millor ral·li en les categories de Velocitat, Regularitat i Legend, per a cotxes clàssics, del Campionat d'Europa.

El Ral·li Moritz Costa Brava és, abans de res, un festival de cotxes amb magnificència, amb models que només poden veure's junts a Espanya en aquesta cursa: 16 Lancia (4 Rally, 2 Stratos, 10 Delta); 2 Audi Quattro; 3 Fiat 131; 3 Renault 5 Turbo/Maxi Turbo; 2 Opel Ascona/Manta 400; ni més ni menys que 33 Porsche, 21 BMW i Ford; 7 Alfa Romeo i multitud d'altres marques representades: Autobianchi, Citroën, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Peugeot, Renault, Seat, Subaru, Talbot, Toyota, Triumph, Volkswagen, Volvo¿