Notícies

Miquel Noguer a l'entrega de premis del festival internacional del Circ l'elefant d'or

Foto : Miquel Noguer a l'entrega de premis del festival internacional del Circ l'elefant d'or
El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, va assistir ahir al vespre a la cloenda i lliurament de premis del festival internacional del circ l'elefant d'or. Un total de 83 artistes de 14 països van actuar del 14 al 19 de febrer en els espectacles que s'han dut a terme a la Gran Carpa Camp de Mart de la devesa

El Festival Internacional del Circ Elefant d'Or va néixer amb la pretensió de presentar en cada edició les 24 millors atraccions mai vistes en els circs europeus. Més de 80 artistes de 14 països van competir davant d'un jurat internacional format per 15 importants directors i experts en circ vinguts de tot el món.

Els premis que es varen entregar són: Premi Oficial, premi de la Crítica, premi de la imatge. També es varen donar uns premis especials en els que determinades persones i organismes de referència dins el sector varen optar per lliurar els seus propis guardons: premi Carles Navales, Premi Circ Nikulin de Moscou i Premi Firebird Producctions. Les dues semifinals (espectacles Blau i Vermell, totalment diferents) i la final (espectacle Or) es varen realitzen sota la Gran Carpa amb capacitat per a 2.206 espectadors.