Notícies

M. Àngels Planas, a la presentació de la cinquena edició dels premis Cactus

Foto : M. Àngels Planas, a la presentació de la cinquena edició dels premis Cactus
La vicepresidenta de la Diputació de Girona M. Àngels Planas ha participat aquest matí a la roda de premsa de presentació de la cinquena edició dels premis Cactus, uns guardons que premien els millors projectes en l'àmbit de la comunicació, el màrqueting i la tecnologia i que estan organitzats per les associacions Club de Màrqueting i Vendes de Girona i Digitals Girona.

Durant la presentació, s'ha explicat que aquesta edició s'obre a tot el territori català i, a més i com a novetat, també a la Catalunya del Nord. Enguany consta de dotze categories, en els àmbits de la comunicació, el màrqueting i la tecnologia, que són les següents: millor web, millor aplicació mòbil, millor projecte tecnològic, instagramer de l'any, youtuber de l'any, millor innovació de producte, millor campanya de comunicació, millor campanya de màrqueting, millor campanya de màrqueting social, Gran Premi Cactus i Cactus Honorífic, i s'incorpora una nova categoria: la de millor videojoc.

La diputada ha destacat que els premis posen les comarques gironines en el mapa de les tecnologies, el màrqueting i la comunicació, i reconeixen el talent del país. També ha lloat l'expansió dels guardons arreu del territori català i l'augment en el nombre de categories. L'acte ha comptat també amb la participació de Glòria Plana, tercera tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de Girona; Anna Carbonell, presidenta del Club de Màrqueting i Vendes de Girona, i Xevi Sañé, president de Digitals Girona.

La gala de lliurament dels guardons tindrà lloc el 4 d'abril al Teatre Municipal de Girona