Notícies

El Festival Strenes omplirà Girona de la millor música a la primavera

Foto : El Festival Strenes omplirà Girona de la millor música a la primavera
El Festival Strenes ha presentat avui la programació de les actuacions musicals que aquesta primavera oferirà a Girona i que comptarà amb actuacions de músics de la talla de Noa i Eagle-Eye Cherry, entre d'altres. La setena edició del Festival, que se celebrarà del 30 de març al 5 de maig, preveu ser encara més multitudinària que l'anterior, en la qual es van comptabilitzar 30.000 assistents

A la presentació del Festival, que ha tingut lloc a l'auditori de La Mercè, hi ha participat Jordi Camps, diputat de la Diputació de Girona; Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, i Xavier Pascual, director de Promo Arts Music i director del Festival Strenes.

Jordi Camps ha destacat que, en pocs anys, el Festival ha aconseguit un gran arrelament a Girona i ha crescut considerablement. També ha remarcat el fet que dugui a terme accions per promoure els nous talents musicals gironins amb noves seccions com «Talent gironí».

Strenes s'inaugurarà el 30 de març amb el característic concert al terrat de l'oficina de Turisme de la Rambla de Girona, que serà interpretat per un grup musical el nom del qual no es revelarà fins al dia abans.

Documentació