Notícies

El diputat Albert Gómez participa en la clausura de «Reinventa't» 2018 a Girona

Foto : El diputat Albert Gómez participa en la clausura de «Reinventa't» 2018 a Girona
Aquest matí, a l'Auditori Palau de Congressos de Girona, ha tingut lloc la vuitena edició de «Reinventa't». Albert Gómez, diputat delegat de Noves Tecnologies, ha assistit a la jornada com a representant de la Diputació de Girona per participar en l'acte de clausura: «Closing Remarks + Institutional Talks». En aquest acte també hi han participat Jaume Massana, president de Tribuna Girona i director territorial de CaixaBank a Catalunya, i Marta Madrenas, alcaldessa de Girona.

Aquesta edició 2018 de la jornada «Reinventa't» ha estat organitzada per l'Associació Espanyola de Directius (AED) i Tribuna de Girona. Sota el títol «Liderar empreses a la Quarta Revolució Industrial», la jornada ha plantejat, principalment, els reptes que suposa per a directius i empresaris l'arribada d'aquesta Quarta Revolució Industrial (4RI).

Durant la seva intervenció, Albert Gómez ha comentat que «aquest canvi d'era, contextualitzada en un entorn de canvis socials constants i de nous hàbits per part dels consumidors, provocarà inevitablement una transformació dels models i estratègies de negoci». I ha afegit que «directius i empresaris tenen davant seu el repte i la responsabilitat d'impulsar les organitzacions per afrontar aquesta nova revolució 4.0».

«Reinventa't» 2018 a Girona ha aplegat més de cinc-cents directius, empresaris i estudiants. La jornada ha estat articulada al voltant de diversos panel discussions (taules de debat) i fireside chats (conferències) on han participat representants d'algunes de les empreses més importants que lideren aquest canvi i que ja duen a terme la transformació cap a la 4RI: Marc Vidal, Co-Founder Marc Vidal, Co-Founder & Board Member of Conector Startup Accelerator i Advisor Mobile World Capital; Carlos Costa, COO & CSO Mango; Erik Mayol, Founder & CEO EurekaKids, i Cristóbal Colón, fundador i president de La Fageda, entre d'altres.

El diputat Albert Gómez ha volgut remarcar que «des de la Diputació estem molt satisfets de donar suport a una jornada com la d'avui, que reuneix una part molt important d'empresaris tant catalans com espanyols que ja porten a terme aquesta revolució 4.0». I ha destacat que «la jornada d'avui ha estat un instrument molt útil que ens ha fet reflexionar sobre les oportunitats i riscos que plantegen les tecnologies emergents: qui són i com són les persones que lideren aquest procés, els aspectes ètics dels canvis tecnològics o com afecta l'evolució de l'economia, entre altres qüestions».

La novetat d'aquest any ha estat un espai on els assistents han pogut experimentar el funcionament dels bots de conversa o chatbots i la realitat augmentada, de la mà d'Everis al LabExperience. A més, la jornada «Reinventa't» ha tingut una presència activa a Internet i a les xarxes socials. Les intervencions i ponències han estat comentades als perfils de Twitter de l'AED (@AEDtweets) i de Tribuna de Girona (@tribunadegirona) i es poden seguir amb l'etiqueta #Reinventat2018.