Notícies

El Premi Pyme de l'Any compta amb la participació de la Diputació de Girona

Foto : El Premi Pyme de l'Any compta amb la participació de la Diputació de Girona
Avui, a les 17 h de la tarda, a l'Oficina Smart Red del Banc Santander, ha tingut lloc el lliurament del guardó de la II Edició del Premi Pyme de l'Any a Girona. En l'acte han participat M. Àngels Planas, vicepresidenta tercera de la Diputació de Girona; M. José Macia, directora territorial del Banc Santander, i Joaquim Caula, representant de la Cambra de Comerç d'Espanya.

En la seva intervenció, M. Àngels Planas ha comentat que «des de la Diputació ens sembla important donar suport a iniciatives com aquesta, que pretenen fomentar la petita i mitjana empresa». A més, ha volgut destacar que «creiem que donar suport a les PIMES és fonamental per a la creació de treball i per a l'augment de la riquesa local».

A continuació, la directora territorial del Banc Santander, M. José Macia,  ha lliurat el guardó Premi Pyme de l'Any 2018 a Girona. La Diputació també ha participat en el jurat que ha escollit el guanyador, com a representant de l'Administració local, juntament amb un representant de la delegació territorial del Banc Santander a Girona i un representant de la Cambra de Comerç d'Espanya.

Entre els criteris de valoració dels mèrits dels candidats per a aquests premis s'han tingut en compte, entre d'altres, l'increment de l'activitat de l'empresa, la internacionalització, la creació de llocs de treball de qualitat, l'adopció de mesures de formació per als treballadors i la introducció d'innovacions i digitalització.

Enguany, l'empresa guardonada ha estat Antoni Pons SA, constituïda l'any 1946, que és una empresa familiar dedicada a la fabricació i comercialització de calçat, especialitzat en espardenyes. Actualment disposa de 8 botigues pròpies a Espanya, 4 botigues pròpies a Mèxic i una botiga on line, inaugurada recentment.

Durant el primer trimestre de 2019, Antoni Pons S A, juntament amb totes les empreses guanyadores del Premi Pyme de cada una de les 50 províncies d'Espanya i de la ciutat autònoma de Ceuta, concorreran al Premi Pyme de l'any 2018 a escala estatal.