Notícies

Miquel Noguer visita Vilopriu en el marc de les visites institucionals

Foto : Miquel Noguer visita Vilopriu en el marc de les visites institucionals
El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, en el marc de les visites institucionals a municipis de la demarcació, ha visitat aquest divendres el municipi de Vilopriu. L'alcalde de Vilopriu, Pere Pulido, i part de l'equip de govern, l'han acompanyat en la seva visita.

Una vegada realitzada la visita a l'ajuntament, Miquel Noguer, ha visitat les obres de la carretera de Gaüses a Saus, en la que hi participa la Diputació, entre altres projectes de Vilopriu.

Miquel Noguer ha remarcat que «aquesta visita ha servit per conèixer de més a prop les necessitats i projectes de la vila».

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, en el marc de les visites institucionals a municipis de la demarcació, s'ha desplaçat aquest divendres fins a Vilopriu.L'alcalde de Vilopriu, Pere Pulido, i part de l'equip de govern l'han acompanyat en la seva visita.

A continuació, Miquel Noguer ha visitat les obres de la carretera de Gaüses a Saus, en les quals participa la Diputació, entre altres projectes del municipi.

Miquel Noguer ha remarcat que «aquesta visita ha servit per conèixer de més a prop les necessitats i projectes de la vila».