Notícies

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona guanya el Premi E-TECH 2018 a la millor iniciativa de màrqueting digital gironina

Foto : El Patronat de Turisme Costa Brava Girona guanya el Premi E-TECH 2018 a la millor iniciativa de màrqueting digital giron
· L'acció promocional «TastEmotion», impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, guanya el premi a la millor iniciativa de màrqueting digital gironina.

· El diputat delegat de Noves Tecnologies, Albert Gómez, assisteix a la gala per entregar el premi a la trajectòria de l'empresa TIC.

· Un altre projecte de la Diputació de Girona, el pla d'acció «eMunicipis», queda en segon lloc en la categoria al premi del públic a la millor iniciativa en l'Administració local.

Ahir vespre, a l'auditori Josep Irla de la Generalitat de Catalunya a Girona, va tenir lloc la dotzena edició dels premis E-TECH, que organitza l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) amb la col·laboració de diverses entitats, entre les quals la Diputació de Girona. Enguany, la Diputació ha estat molt present en aquests premis que tenen com a objectiu premiar les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques gironines que, amb la seva tasca, contribueixen a la difusió i el desenvolupament de les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

L'acció promocional «TastEmotion», impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ha guanyat el Premi E-TECH 2018 a la millor iniciativa de màrqueting digital gironina. Jaume Dulsat, vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava de Girona, ha estat l'encarregat de recollir aquest guardó. «TastEmotion» és un muntatge audiovisual i sensorial per presentar la Costa Brava i el Pirineu de Girona, mitjançant un videomapatge (mapping) i un àpat elaborat pel xef del restaurant Casamar, Quim Casellas, amb una estrella Michelin.

Els passats dies 6 i 7 de novembre va tenir lloc a Munic el darrer cicle de representacions del «TastEmotion» del 2018, en què es presentava l'oferta específica de productes, activitats i serveis d'alta gamma i exclusius de les comarques gironines a periodistes de turisme i agents de viatges d'agències especialitzades en cultura i enogastronomia, així com a agències organitzadores d'esdeveniments de turisme de negocis i de vacances de luxe. Es preveu que durant la temporada 2019 l'acció «TastEmotion» se segueixi exportant a capitals de països emissors de turisme per a les destinacions gironines (entre els quals hi ha Bèlgica, Suècia i Noruega), amb l'objectiu d'incidir en els canals prescriptius i d'intermediació. Albert Gómez, diputat delegat de Noves Tecnologies de la Diputació de Girona, ha estat present als Premis E-TECH 2018 per fer entrega del premi a la trajectòria de l'empresa TIC.

El diputat ha destacat que «Els guanyadors d'aquests premis i els guardons fan una gran tasca de promoció i difusió de les TIC». En aquesta categoria, que té com a objectiu reconèixer la trajectòria empresarial d'una empresa gironina del sector de les TIC de més de cinc anys de vida, han estat premiades les empreses Audifilm i DSET. La Diputació de Girona també ha estat present en la categoria al premi del públic a la millor iniciativa en l'Administració local. Enguany s'hi ha presentat amb el projecte «eMunicipis: Pla d'Acció», fruit de la col·laboració publicoprivada entre la Diputació de Girona i Audifilm, que ofereix assessorament personalitzat i programari als municipis de les comarques gironines amb l'objectiu d'agilitzar tràmits.

A dia d'avui, aquest servei es dona a 167 municipis per afrontar el canvi cap a l'Administració electrònica que planteja l'entrada en vigor de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic. AENTEG és una associació que va iniciar la seva tasca l'any 2001. Actualment està formada per un centenar d'empreses de la província de Girona i té com a objectiu principal promoure les noves tecnologies de la informació i la comunicació en tots els àmbits i sectors de la província de Girona, a part d'oferir serveis i representació als seus associats.

Com a novetat d'enguany, abans de la gala dels premis E-TECH, s'han programat unes «píndoles tecnològiques», a càrrec dels associats, amb el lema «Noves tecnologies: futur o realitat», en què s'ha parlat sobre les novetats en diversos àmbits de les TIC, com són, per exemple, la intel·ligència artificial, l'arquitectura de programari, la tecnologia mèdica i les aplicacions multiplataforma, entre d'altres. Aquestes activitats prèvies han estat enregistrades en vídeo i difoses pels canals en línia de l'associació, i quedaran obertes al públic indefinidament.