Notícies

17è Sopar Benèfic d'Oncolliga

Foto : 17è Sopar Benèfic d'Oncolliga
El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha assistit aquest vespre al 17è Sopar Benèfic organitzat per la Fundació Oncolliga de Girona. Aquest esdeveniment està plenament consolidat en el calendari social de la ciutat de Girona: se celebra habitualment el mes de maig, però aquest any excepcionalment s'ha traslladat a la tardor. Entre els assistents hi havia personalitats de la política, de l'àmbit sanitari, del món cultural, empresarial i social, i també representants de moltes de les delegacions i voluntaris que donen continuïtat a l'entitat.

El sopar no solament contribueix de manera important a la recaptació de fons per continuar tirant endavant projectes d'ajuda al malalt de càncer i els seus familiars, sinó que s'ha convertit també en punt de trobada de totes aquelles persones que dia a dia ajuden a l'entitat. Al sopar hi han assistit més de 600 persones.

Aquest any la Fundació ha comptat amb la col·laboració d'El Celler de Can Roca, que ha elaborat el sopar; la cantant Clara Bonfill, que ha interpretat diversos temes del seu darrer disc L'altra cara de l'havanera, i el periodista Àngel Pons, que ha estat l'encarregat de conduir l'acte. També hi han intervingut dos familiars de malalts de càncer, que han explicat en primera persona com els va ajudar l'Oncolliga durant el procés de la malaltia i en el dol posterior.