Notícies

L'experiència sensorial TastEmotion presenta l'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a una seixantena d'agents de viatges i prescriptors alemanys

Foto : L'experiència sensorial TastEmotion presenta l'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a una seixanten

Els dies 6 i 7 de novembre, a la ciutat alemanya de Munic, es duu a terme el cinquè i darrer cicle de representacions de 2018 corresponent a l'acció promocional TastEmotion, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, mitjançant la qual es presenta l'oferta turística del territori i una nova fórmula de fer promoció a periodistes de turisme i agents de viatges d'agències especialitzades en cultura i enogastronomia, i a agències organitzadores d'esdeveniments de turisme de negocis i vacances de luxe.

Avui, dimarts 6 de novembre, al migdia, ha tingut lloc la presentació TastEmotion de l'oferta específica de productes, activitats i serveis d'alta gamma i exclusius de les comarques gironines, que ha estat a càrrec del club de màrqueting Unique Premium. L'acte ha comptat amb la participació de l'Hotel Santa Marta de Lloret de Mar i de setze agents de viatges i periodistes alemanys, entre els quals hi ha les agències Reiseburo M45, Art of Travel i Swing Tours Golfreisen, i prescriptors com Lux Spots.

El vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Albert Piñeira, ha presidit l'acte, que també ha comptat amb la participació de Montserrat Sierra, directora del Centre de Promoció Turística de Catalunya a Alemanya.

Per a avui al vespre, hi ha programat el TastEmotion centrat en l'oferta turística enogastronòmica, que organitzen els clubs de màrqueting d'Enogastronomia i la Ruta del Vi DO Empordà, i que s'adreça a quinze professionals alemanys dels àmbits de les agències de viatge i premsa.

Demà, dimecres 7 de novembre, al migdia, es durà a terme la presentació TastEmotion de l'oferta multiproducte de la Costa Brava i el Pirineu de Girona dirigida a dotze agències de viatge i periodistes alemanys. En aquesta sessió també participaran cinc representants d'oficines de turisme i empreses gironines -Lloret Turisme, Castelló d'Empúries, Palafrugell, l'Escala i Hotel Santa Pau.

Finalment, el cicle de presentacions finalitzarà amb el TastEmotion centrat en presentar l'oferta de turisme de negocis, congressos, convencions i incentius organitzada pel Costa Brava Girona Convention Bureau. Al sopar hi participaran quatre empreses gironines del sector -Hotel Santa Marta, Peralada Resort, Stage Week i Lloret Turisme- i dotze directius i representants d'agències i empreses organitzadores d'esdeveniments de l'àrea metropolitana de Munic.

TastEmotion és una representació audiovisual i sensorial per presentar la Costa Brava i el Pirineu de Girona, mitjançant un videomapatge (mapping) i un àpat elaborat pel xef del restaurant Casamar, Quim Casellas, amb una estrella Michelin.

Es preveu que durant la temporada 2019 l'acció TastEmotion se segueixi exportant a capitals de països emissors de turisme per a les destinacions gironines, entre els quals hi ha Bèlgica, Suècia i Noruega, amb l'objectiu d'incidir en els canals prescriptius i d'intermediació.