Notícies

La Diputació de Girona dona 87.720 €  a ajuntaments i consells comarcals en matèria de polítiques socials d'habitatge en l'àmbit comarcal

Foto : La Diputació de Girona dona 87.720 €  a ajuntaments i consells comarcals en matèria de polítiques socials d'ha
La Diputació de Girona atorgarà 87.720 €  a ajuntaments i consells comarcals perquè els inverteixin en la gestió de polítiques socials d'habitatge en l'àmbit comarcal. Són 10.720 €  més dels que inicialment s'havien pressupostat quan es van convocar aquestes subvencions. En concret, 67.790 €  es donaran a consells comarcals i els 19.930 €  restants, a ajuntaments.

La Junta de Govern de la Diputació va aprovar dimarts passat que aquest any es concedeixin un total de 67.790 €  als consells comarcals de l'Alt Empordà, el Gironès, el Baix Empordà i la Selva. Pel que fa als ajuntaments, els 19.930 €  s'atorgaran al de Ripoll, Banyoles, Puigcerdà i Olot.

Amb aquestes subvencions, la Diputació de Girona acompleix l'objectiu de col·laborar econòmicament amb els ajuntaments i els consells comarcals per facilitar l'accés a les polítiques socials d'habitatge a tota la ciutadania de les comarques gironines per mitjà dels serveis comarcals d'habitatge.