Notícies

Miquel Noguer en la inauguració del nou camp de gespa artificial i dels vestidors del camp municipal d'esports de les Preses

Foto : Autoria: M. Millan
Aquest diumenge s'ha inaugurat, dins el marc de la programació de la Festa Major de les Preses, el nou camp de gespa artificial i els nous vestidors. A l'acte hi han assistit el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; l'alcalde de les Preses, Pere Vila; Jordi Bonet, president de la Federació Catalana de Futbol; Xavier Colomé, president del CF les Preses, i regidors i regidores del consistori entre altres autoritats.

Fa mesos que el consistori treballa per condicionar la zona esportiva municipal del Club de Futbol les Preses. Les obres han consistit, en primer lloc, en substituir la gespa natural per gespa artificial. La segona part de l'actuació ha estat la construcció de dos nous vestidors als baixos d'un local municipal que hi ha just al costat del camp de futbol, amb l'objectiu d'ampliar al doble el nombre de vestidors. Aquestes accions de millora també han inclòs la creació d'un nou accés a l'equipament esportiu, entre els nous vestidors i el camp de futbol, per tal de millorar l'accessibilitat i la seguretat. Aquests obres han comptat amb una subvenció de l'Àrea de Cooperació de la Diputació de Girona de 49.500 €      .

El president, Miquel Noguer, ha assenyalat que «Si hi ha un esport que mou cada cap de setmana milers de persones a Catalunya, i especialment a les comarques gironines, és el futbol i, sobretot, el futbol de base. Gràcies a aquesta voluntat futbolística col·lectiva en els darrers deu anys s'ha produït, amb l'ajut de la Diputació de Girona, una millora en bona part de les instal·lacions municipals que ocupen els equips de les nostres comarques».

Un cop realitzada la inauguració oficial dels vestidors, les autoritats han descobert una placa commemorativa i els assistents han fet un recorregut per les noves instal·lacions fins al camp de futbol del FC les Preses.