Notícies

Presentació als ajuntaments de la demarcació de la candidatura de la Costa Brava com a reserva de la biosfera de la UNESCO

Foto : Autoria: M. Millan
L'Espai Ter de Torroella de Montgrí ha acollit aquest matí l'acte d'informació als agents locals i a la ciutadania dels treballs de preparació de la candidatura de la Costa Brava com a reserva de la biosfera. La presentació ha comptat amb la presència de Lluís Costabella, diputat de Medi Ambient; Jaume Dulsat, vicepresident primer del Patronat de Turisme Costa Brava de la Diputació de Girona, i Josep Maria Rufí, alcalde de Torroella de Montgrí.

A aquest acte, que marca l'inici del procés de participació que es durà a terme durant els propers mesos per definir el pla d'acció de la reserva de la biosfera de la Costa Brava, hi han assistit també els directors de la Reserva de la Biosfera del Montseny i de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre, que han explicat les seves experiències i han enmarcat el concepte reserva de biosfera de la UNESCO i les funcions que han de complir aquestes àrees geogràfiques protegides.

La presentació ha conclòs amb l'exposició del model de reserva de la biosfera que promou la Diputació de Girona juntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava, la Universitat de Girona i la Fundació Mar. S'hi han donat detalls del procés de participació que ara s'inicia.

Documentació