Notícies

Arriba la 20a edició de la prova ciclista La Tramun

Foto : Autoria: AJ Girona
·         La cursa, en la qual es preveu que participin uns 500 corredors, tornarà a formar part de les UCI Marathon Series i es portarà a terme el 14 d'octubre

 ·         Aquest diumenge es farà una pedalada prèvia per a les dones corredores amb la ciclista noruega Gunn-Rita Dahle, guanyadora de nombrosos campionats del món i d'Europa de BTT

 El regidor d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Girona, Josep Pujols; el diputat d'Esports de la Diputació de Girona, Carles Salgas, i el director de La Tramun, Francesc Ferragutcasas, han presentat aquesta tarda la vintena edició de la prova ciclista La Tramun. La cursa es farà el proper diumenge 14 d'octubre, formarà part de les UCI Marathon Series i està previst que hi participin uns 500 corredors.

 La Tramun sortirà de Sant Esteve d'en Bas i arribarà a Girona -concretament, al Pavelló Municipal Girona-Fontajau- després de 77 quilòmetres (9 km més que en la passada edició), 2.530 metres de desnivell positiu i 2.932 metres de desnivell negatiu.

 "Es tracta d'una prova consolidada, que posa Girona dins del mapa en l'àmbit europeu del ciclisme, una disciplina en què la ciutat destaca. A més, La Tramun és una competició que encaixa perfectament dins de la destinació de turisme esportiu de Girona", ha assenyalat el regidor Josep Pujols.

 Aquest diumenge, dia 7 d'octubre, es farà una prèvia de La Tramun amb clau femenina. La ciclista noruega Gunn-Rita Dahle, guanyadora de diversos campionats del món i d'Europa en ciclisme de muntanya (BTT), acompanyarà les participants a la prova en un circuit de 30 km als voltants de Fornells de la Selva. La inscripció és gratuïta i es pot fer a través del web de La Tramun.

Les inscripcions per participar a la prova segueixen obertes a la web http://latramun.cat, on també es pot trobar més informació sobre la prova.