Notícies

El president de la Diputació visita Arbúcies

Foto : Autor fotografia: M. Artalejo
El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, en el marc de les visites institucionals a municipis de la demarcació, ha visitat aquesta tarda la vila d'Arbúcies. L'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga, i els regidors del consistori l'han acompanyat en un recorregut per la vila.

Miquel Noguer ha visitat les obres de l'edifici del Molí del Roquer, conegut com a Can Delfí, que acollirà el nou ajuntament abans que finalitzi aquest any. Una decisió que, segons ha explicat l'alcalde, Pere Garriga, permetrà poder optimitzar les funcions, agrupar tots els treballadors en un mateix espai i centralitzar els serveis que s'ofereixen des del consistori, que actualment estan repartits en diferents dependències municipals.

El president de la Diputació ha constatat que «amb aquesta nova instal·lació es podrà donar un millor servei a la ciutadania, ja que s'aproparà l'Administració als ciutadans».

Tot seguit, s'han dirigit a l'Ajuntament, on Noguer ha mantingut una reunió amb l'alcalde i els regidors municipals per conèixer de primera mà les necessitats de la vila.

Durant aquesta visita a Arbúcies, Miquel Noguer ha pogut veure les calderes municipals de biomassa, la instal·lació de les quals ha estat possible gràcies a l'ajut de la Diputació de Girona.