Notícies

El president de la Diputació de Girona assisteix a la presentació del Festival Acústica 2018

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha assistit aquest matí a la presentació del Festival Acústica 2018. L'acte, que ha tingut lloc a l'antiga fàbrica Estrella Damm de Barcelona, ha comptat amb la presència de Laura Borràs, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Marta Felip, alcaldessa de Figueres i Xavier Pascual, director del festival.

En la seva intervenció, el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha destacat que «des de la Diputació continuarem treballant per ajudar l'Ajuntament de Figueres a fer créixer cada dia més l'Acústica i l'Acustiqueta, perquè són una eina que contribueix clarament a la projecció turística del territori, alhora que genera una riquesa que no marxa i que repercuteix a fer més fortes i atractives les comarques gironines».

En aquesta dissetena edició, el festival comptarà amb un total de vuit espais on es faran els concerts, i amb artistes i grups com Love of Lesbian, Els Catarres, Alfred García (exconcursant del programa Operación Triunfo), Joan Dausà i Quimi Portet, entre molts altres. A més, la part diürna del festival, l'Acustiqueta, s'ha convertit en l'esdeveniment musical de referència per al públic infantil i familiar. En aquesta sisena edició, hi actuaran artistes com Macedònia i l'Orquestra Diversiones, entre d'altres. L'Acústica enguany tindrà lloc a Figueres del 30 d'agost al 2 de setembre.


ÀMBITCultura

Documentació