Notícies

Albert Piñeira destaca l'èxit d'inscrits a les Aules d'Extensió Universitària en l'acte de clausura del curs 2017-2018

Foto : Albert Piñeira destaca l'èxit d'inscrits a les Aules d'Extensió Universitària en l'acte de clausura del curs 2017-2018
Ahir dimarts, es va cloure el curs 2017-2018 de les Aules d'Extensió Universitària per a la gent gran de Girona. En l'acte, que va tenir lloc a la Casa de Cultura, hi van ser presents Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació de Girona; Narcís Sureda, president de les Aules d'Extensió Universitària per a la gent gran; Josep M. Serra, vicerector de Docència i Planificació Acadèmica de la UdG, i Marta Madrenas, alcaldessa de Girona.

Les Aules d'Extensió Universitària funcionen amb l'objectiu d'ampliar la formació cultural de les persones grans. El vicepresident de la Diputació, en el seu discurs, va expressar que «des de la nostra institució ens sentim en deute amb aquesta iniciativa que treballa per donar valor a la difusió cultural entre la gent gran. Una iniciativa que té una funció molt important per a la ciutadania de les nostres comarques i que contribueix al desenvolupament social i cultural mitjançant la difusió del coneixement, la ciència i la cultura».

Les Aules d'Extensió Universitària són un model de difusió cultural d'èxit. Setmana rere setmana, durant el curs 2017-2018, cada dimarts, la Casa de Cultura de Girona ha acollit les activitats d'aquest programa, en què s'han matriculat 235 persones.