Notícies

Miquel Noguer participa en la jornada «La Girona de les solucions»

Foto : Miquel Noguer participa en la jornada «La Girona de les solucions»
El vicepresident primer de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha participat avui en la presentació de la jornada «La Girona de les solucions», un esdeveniment que té com a objectiu donar visibilitat a les solucions que generen un impacte positiu en la ciutat i en la demarcació i al mateix temps donen una resposta efectiva als problemes de la ciutadania.

La jornada, que té lloc a l'Auditori Josep Irla de l'edifici de la Generalitat a Girona, combina esdeveniments i té quatre eixos temàtics: «Innovació des de les ciutats», «Acolliment i convivència», «Nous escenaris per a l'educació i la cultura» i «Periodisme de solucions». En la presentació, també hi han participat Marta Madrenas, alcaldessa de Girona; Marta Casacuberta, directora territorial del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; Domènec Espadalé, president de la Cambra de Comerç de Girona, i Joan Ventura, president de la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Miquel Noguer ha destacat la complicitat entre l'Ajuntament, la Diputació, les empreses, les entitats i la ciutadania, que ha facilitat que avui Girona ocupi una situació de privilegi en el mapa català i sigui una referència per a moltes ciutats de mida similar. «Girona s'ha acabat convertint en un concepte que s'identifica amb una manera de fer bé les coses» ha remarcat Miquel Noguer, que també ha assenyalat que «cal seguir treballant per un creixement sostenible i en favor de valors com la solidaritat, la creació, el rigor en el treball i la voluntat de cooperació entre els pobles i les ciutats d'Europa».

En la jornada hi participen també ponents com Delfí Geli, president del Girona FC; Mohamed El Amrani, creador de la Xarxa de Convivència de Roses, i Mireia Cabero, psicòloga i coach.