Notícies

La delegació de l'FCF a Girona celebra la primera Gala del Futbol Gironí

Foto : Autor: FCF
En l'acte es va reconèixer la trajectòria esportiva de tots els futbolistes, entrenadors i àrbitres de la demarcació de Girona que estan destacant a la primera divisió.

Divendres passat, el restaurant Mas Solà de Santa Coloma de Farners va acollir la Gala del Futbol Gironí. Es tracta de la primera edició d'una trobada per retre homenatge als jugadors, entrenadors i àrbitres de les comarques gironines que estan destacant a l'elit del futbol mundial.

Albert Gómez, en representació de la Diputació de Girona, va assistir a l'acte de lliurament dels guardons, juntament amb Joan Martí, alcalde de Santa Coloma de Farners; Jordi Bonet, directiu i delegat a Girona de la Federació Catalana de Futbol, i Josep Pujols, representant territorial de la Secretaria General de l'Esport a Girona.

El reconeixement, organitzat per la Federació Catalana de Futbol a Girona, va premiar, com a millor jugador, Àlex Granell (Girona FC); jugador amb més projecció de Girona, Pere Pons (Girona FC); millor jugadora, Melanie Serrano (FC Barcelona); jugadora amb més projecció de Girona, Ariadna Rovirola (Santa Teresa CD); millor entrenador, Domènec Torrent (segon entrenador del Manchester City); millor àrbitre, Xavier Aguilar Rodríguez, i gironí d'or, Delfí Geli.

El diputat Albert Gómez va valorar molt positivament l'organització de la Gala. «És una bona manera de reconèixer la tasca que es realitza a Girona. I és que aquesta terra d'esportistes està farcida de gent que treballa amb dedicació i il·lusió per fer de l'esport una bona base. Des de la Diputació celebrem la iniciativa d'aquest acte i la difusió de la feina que s'està fent en els últims anys a Girona. L'esport no només és d'elit, sinó que també és una bona eina pedagògica», va concloure.