Notícies

La programació del Pati Cultural segueix amb teatre i música

Foto : Foto: Clara Garcés / El Galliner
Desprès d'un cap de setmana carregat d'actuacions, aquest vespre l'escenari del Pati Cultural és reservat per a l'Associació Gironina de Teatre - El Galliner, que presenta la seva obra, Crit. Interpretada pels alumnes de teatre juvenil (de 15 a 18 anys) d'aquest centre de formació i dirigida per Clara Garcés, aquesta peça teatral explica, a través de les paraules d'Antígona, de Sòfocles, la lluita per la justícia. Una justícia que està per damunt d'unes lleis concretes, els drets no escrits, no legislats, però inherents a la persona humana. Una reflexió sobre la desobediència davant la repressió.

Demà, dimarts 15 de maig, serà el torn de l'esperat Rèquiem de Mozart en quartet de corda, a càrrec de la GIOrquestra/GIO Solistes, els intèrprets de la qual són els caps de corda de la GIOrquestra: Frédéric Descargues, Eszter Schütz, Joan Fèlix i François Ragot.

La resta d'actuacions del Pati seran a càrrec del Black Music Combo de la Fundació Casa de la Música de les comarques gironines, Alter Sinergies, l'Escola de Música Moderna de Girona, la Jove Companyia de Dansa Contemporània de l'Escola Municipal de Dansa de Celrà i el Cor Teatre Joves de la Factoria d'Arts Escèniques de Banyoles.

Documentació

14-maig 14/05/2018