Notícies

Presentació de l'equip gironí de motociclisme ETG Racing a la Diputació de Girona

Foto : Presentació de l'equip gironí de motociclisme ETG Racing a la Diputació de Girona
Aquest matí, el pati de la Diputació de Girona ha acollit la presentació de l'equip gironí de motociclisme ETG Racing de l'Escola Tècnica Girona (ETG). L'acte ha comptat amb l'assistència dels cinc pilots de l'escuderia, Xavi Pinsach (campió d'Espanya el 2015 en la categoria Stock 600), Joseph Foray, Borja Sánchez, Robert García Tinoco i Mario Mayor, els estudiants de mecànica de competició de l'equip i els seus professors. També han assistit a la presentació Carles Salgas, diputat d'Esports; Joan Moncanut i Jordi Moncanut, directors de l'ETG, i Albert Torras, cap de l'equip de l'ETG Racing.

L'ETG Racing és una escuderia de formació i competició que ofereix als alumnes de la doble titulació del grau d'automoció i tècnic especialista en mecànica de competició de l'ETG la possibilitat d'adquirir experiència real en el món de la competició, fet que els facilita la posterior integració laboral en aquest sector. De fet, la majoria dels alumnes que acaben els estudis s'integren en equips professionals. Actualment, l'ETG Racing competeix al Mundial de Superbikes i al Campionat d'Espanya de Motociclisme.

Durant la presentació, Carles Salgas ha refermat el compromís de la Diputació de Girona amb l'ETG i n'ha lloat la tasca formativa i de projecció de les comarques gironines al món del motor. Joan Moncanut ha agraït el suport de la Diputació i ha destacat que l'ETG Ràcing és un projecte formatiu gironí, català i de país únic que vincula formació i competició. Albert Torras ha remarcat que la raó de ser de l'escuderia és formar els alumnes i que actualment estan competint a un nivell molt alt, tant a l'Estat com a Europa. Per acabar, Jordi Montcanut ha valorat l'esforç i la dedicació dels alumnes.

Pilots assistents a l'acte (de dreta a esquerra)

Mario Mayor, moto n. 86, pilot de Moto 4
Joseph Foray, moto n. 78, pilot de Supersport 300
Xavi Pinsach, moto n. 34, pilot d'Stock 1000 (i campió d'Espanya el 2015 en categoria Stock 600)
Borja Sánchez, moto n. 21, pilot de Supersport 300
Roberto García Tinoco, moto n. 31, pilot de Moto 4