Notícies

Visita oficial a Guatemala: projectes de col·laboració

Foto : Visita oficial a Guatemala: projectes de col·laboració
El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, és de visita oficial a Guatemala, on aquest dijous, 26 d'abril, ha posat la primera pedra per a la construcció de la nova Escola d'Educació Especial  d'Aguacatán, municipi que pertany al departament de Huehuetenango, Guatemala.

Pere Vila ha estat rebut per l'alcalde d'Aguacatán, Elvin Omar Villatoro; el governador de Huehuetenango, Ramiro Stuardo Barillas Castillo, i el president de l'associació ASOPEDI, Feliciano Mendoza Bernal.

El projecte que es porta a terme és fruit de la col·laboració de la Diputació de Girona amb l'associació de Sarrià de Ter GERD (Grup Editor de la Revista del Discapacitat).

El president, Pere Vila, ha remarcat que «des de la Diputació de Girona ens sentim orgullosos de poder participar en aquest projecte i estem convençuts que aquest centre i el seu futur funcionament serviran d'estímul a altres projectes de col·laboració». També ha remarcat que «treballar per a la millora de les condicions de vida de la gent és la raó de ser de l'associació gironina GERD i és una prioritat per a la institució pública que presideixo».